Cinematografele, teatrele, barurile şi discotecile se redeschid în capitala mexicană

Cinematografele, teatrele, barurile şi discotecile din Mexico, care au fost închise mai mult de o săptămână din cauza gripei porcine, se vor redeschide joi, au anunţat autorităţile locale.

13 afișări
Imaginea articolului Cinematografele, teatrele, barurile şi discotecile se redeschid în capitala mexicană

Cinematografele, teatrele, barurile şi discotecile se redeschid în capitala mexicană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această decizie a fost luată în urma scăderii nivelului de alertă sanitară în capitala mexicană, a precizat comitetul pentru supraveghere epidemiologică al municipalităţii.

Toate localurile de noapte şi locurile de divertisment au fost închise de la 28 aprilie în Mexico pentru a limita răspândirea virusului A (H1N1).

Restaurantele şi cafenelele şi-au reluat activitatea miercuri, în vreme ce cursurile vor fi reluate joi în licee şi universităţi şi luni în şcolile primare.

Potrivit ultimului bilanţ al gripei porcine, 42 de persoane au murit şi 1.000 s-au îmbolnăvit în Mexic, ţară considerata ca fiind focarul mondial al virusului. Autorităţile mexicane au precizat că epidemia a intrat în regres.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici