Ciocnire Putin-Zelenski în Indonezia? Ucraina îi pregăteşte o „ambuscadă” şefului Rusiei

Kievul anunţă că „Zelenski poate merge la G20, dar numai dacă va fi şi Putin acolo”.

41946 afișări
Imaginea articolului Ciocnire Putin-Zelenski în Indonezia? Ucraina îi pregăteşte o „ambuscadă” şefului Rusiei

Ciocnire Putin-Zelenski în Indonezia?

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, ar putea participa la summitul G20 din toamnă, din Indonezia, dacă liderul rus Vladimir Putin va fi prezent acolo, a anunţat consilierul preşedintelui, Mikhailo Podoliak, într-un interviu acordat BBC.

Declaraţia vine în contextul în care Zelenski este convins că trebuie să rămână pe teritoriul ucrainean şi să participe la evenimentele externe doar prin intermediul unui link video. Cu toate acestea, planurile ar putea fi „reconsiderate”, dacă Putin decide să meargă în Indonezia.

Ieri, Moscova a informat că Putin nu ia în calcul prezenţa în Indonezia. De asemenea, nu va lua parte, în septembrie, nici la cea de-a 77-a sesiunea a Adunării Generale a ONU, delegaţia rusă urmând să fie condusă de ministrul de Externe, Serghei Lavrov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici