Circa 1.000 de pelerini, evacuaţi în Mecca dintr-un hotel din cauza unui incendiu

Aproximativ 1.000 de pelerini musulmani asiatici au fost evacuaţi, joi seară, dintr-un hotel situat în oraşul saudit Mecca, din cauza unui incendiu de amploare, anunţă autorităţile saudite, citate de site-ul agenţiei AP.

127 afișări
Imaginea articolului Circa 1.000 de pelerini, evacuaţi în Mecca dintr-un hotel din cauza unui incendiu

Circa 1.000 de pelerini, evacuaţi în Mecca dintr-un hotel din cauza unui incendiu

Incendiul a izbucnit la nivelul opt al unui hotel de 11 etaje din cartierul Aziziya al oraşului Mecca.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite în incendiu.

Pelerinajul anual de la Mecca începe luni, fiind aşteptaţi peste un milion de musulmani.

Incendiul produs joi intervine după incidentul de vinerea trecută, când prăbuşirea unei macarale la principala moschee din Mecca s-a soldat cu moartea a 111 persoane şi rănirea altor 400.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici