Circulaţia camioanelor, interzisă în Bulgaria

Circulaţia camioanelor pe şoselele din Bulgaria a fost interzisă vineri după-amiază, din cauza căderilor masive de zăpadă, vehiculele de mare tonaj care tranzitează vama Ruse fiind dirijate spre parcări.

187 afișări
Imaginea articolului Circulaţia camioanelor, interzisă în Bulgaria

Circulaţia camioanelor, interzisă în Bulgaria (Imagine: Novinite)

Agenţia bulgară a drumurilor naţionale a interzis, vineri, circulaţia camioanelor pe şoselele din Bulgaria, în contextul căderilor masive de zăpadă, relatează site-ul Novinite.com.

Interdicţia va rămâne în vigoare până când situaţia se va îmbunătăţi, informează postul public de radio din Bulgaria.

Echipaje de poliţie dirijează spre parcări toate camioanele care intră în Bulgaria prin punctul vamal Ruse, la frontiera cu România.

Unele camioane sunt trimise în parcări situate în apropierea oraşului Bjala, situat la 50 de kilometri sud de Ruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici