Circulaţia vehiculelor diesel ar urma să fie interzisă în centrul Romei începând din 2024

Vehiculele cu propulsie pe motorină vor fi interzise în centrul istoric al Romei începând din 2024, anunţă primarul capitalei Italiei, Virginia Raggi, informează site-ul agenţiei ANSA.

509 afișări
Imaginea articolului Circulaţia vehiculelor diesel ar urma să fie interzisă în centrul Romei începând din 2024

Circulaţia vehiculelor diesel ar urma să fie interzisă în centrul Romei începând din 2024

"Roma a decis să fie în prima linie cu angajamentele şi, în cursul reuniunii Grupului pentru leadership climatic C40, desfăşurată în Ciudad de Mexico, a anunţat că, începând din 2024, în centrul Romei va fi interzisă circulaţia vehiculelor private cu motoare diesel", a declarat Virginia Raggi.

"Oraşele noastre riscă să se confrunte cu probleme neaşteptate. Asistăm din ce în ce mai frecvent la fenomene extreme: perioade îndelungate de secetă, cum se întâmplă în regiunea Lazio, cantităţi de precipitaţii într-o zi cât într-o lună, ori chiar ninsori neobişnuite, cum se întâmplă acum în întreaga Italie. Din aceste cauze, trebuie să acţionăm rapid", a argumentat primarul Romei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici