Circulaţie interzisă în Kiev şi stare de asediu 35 de ore. Anunţul primarului Vitali Klitschko

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a anunţat o stare de asediu în capitala Ucrainei, de marţi seara până joi dimineaţa, fiind interzisă deplasarea cu excepţia drumului către adăposturile antiaeriene.

32637 afișări
Imaginea articolului Circulaţie interzisă în Kiev şi stare de asediu 35 de ore. Anunţul primarului Vitali Klitschko

Starea de asediu va fi impusă de marţi seara până joi dimineaţă, timp de 35 de ore, a anunţat primarul Kievului, Vitali Klitschko, potrivit Sky News

Oraşul a fost afectat de bombardamente în zonele periferice în cursul nopţii de luni spre marţi. Două clădiri rezidenţiale au fost lovite de rachete.

„Este interzisă deplasarea în oraş fără permisiune specială, cu excepţia deplasării la adăposturile antiaeriene", a declarat Klitschko.

„Capitala este inima Ucrainei şi va fi apărată. Kievul, care este în prezent simbolul şi baza operaţională avansată a libertăţii şi securităţii Europei, nu îl vom ceda”, a mai spus el.

Măsura interzicerii circulaţiei ar putea anticipa o invazie a oraşului de către trupele ruseşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici