Civili ucişi şi răniţi în confruntările dintre trupele SUA şi militanţi, la Bagdad

Zece persoane au murit şi alte 20 au fost rănite în timpul confruntărilor dintre forţele americane şi persoane înarmate, desfăşurate în noaptea de joi spre vineri în cartierul Shula, din vestul Bagdadului, a anunţat vineri poliţia, citată de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Civili ucişi şi răniţi în confruntările dintre trupele SUA şi militanţi, la Bagdad

Civili ucişi şi răniţi în confruntările dintre trupele SUA şi militanţi, la Bagdad

Elicoptere americane au deschis focul în cadrul confruntărilor, în timp ce mai multe familii dormeau pe acoperişurile caselor, fugind de căldura dinăuntru.

Printre răniţi se numără femei şi copii, au precizat sursele din cadrul poliţiei.

Un purtător de cuvânt al forţelor americane a declarat că sunt verificate aceste informaţii, dar nu a putut oferi alte detalii pentru moment.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici