CNN: Florida, stat decisiv pentru rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA

Rezultatul scrutinului prezidenţial din Statele Unite depinde foarte mult de situaţia din statul Florida, conform proiecţiilor CNN.

850 afișări
Imaginea articolului CNN: Florida, stat decisiv pentru rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA

CNN: Florida, stat decisiv pentru rezultatul scrutinului prezidenţial din SUA

Potrivit proiecţiilor, rezultatul va fi foarte strâns în Florida şi există preocupări în tabăra Partidului Democrat că, în comitatul Miami-Dade, Joseph Biden va obţine un rezultat mai slab decât cel înregistrat de Hillary Clinton în 2016.

Donald Trump va câştiga în statele Indiana, Oklahoma, Kentucky, Virginia de Vest şi Tennessee, potrivit proiecţiilor CNN.

Joseph Biden va câştiga în Vermont, Delaware, Washington, DC, Maryland şi Massachusetts.

Potrivit proiecţiilor BBC din acest moment, Joseph Biden a obţinut 73 de voturi în Colegiul electoral federal, iar Donald Trump, 48. Pentru a câştiga alegerile, un candidat trebuie să obţină cel puţin 270 de voturi în Colegiul electoral federal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
alegeri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici