Coaliţia Albastru & Alb vrea să îl împiedice pe Benjamin Netanyahu să formeze guvernul

Coaliţia Albastru & Alb (opoziţie), condusă de Benjamin Gantz, crede că îl poate împiedica pe Benjamin Netanyahu, liderul partidului Likud, să formeze un nou guvern dacă blocul de dreapta va obţine doar 59 de locuri în Knesset, afirmă surse citate de postul Channel 12 şi de ziarul Times of Israel.

679 afișări
Imaginea articolului Coaliţia Albastru & Alb vrea să îl împiedice pe Benjamin Netanyahu să formeze guvernul

Coaliţia Albastru & Alb vrea să îl împiedice pe Benjamin Netanyahu să formeze guvernul

Rezultatele finale ale scrutinului parlamentar din Israel nu au fost încă anunţate. Conform datelor existente, blocul de dreapta va avea 59 de locuri în Knesset, sub majoritatea de 61 de locuri.

Partidul Likud (dreapta), al premierului în funcţie Benjamin Netanyahu, probabil va obţine 36 de locuri, iar coaliţia de centru Albastru & Alb, condusă de Benjamin Gantz, 32.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
israel,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici