Coaliţia condusă de SUA a efectuat raiduri aeriene contra poziţiilor reţelei Stat Islamic din Raqqa

Coaliţia internaţională coordonată de Statele Unite a efectuat, în ultimele 24 de ore, zeci de raiduri aeriene împotriva unor poziţii teroriste din oraşul Raqqa, situat în estul Siriei, omorând cel puţin zece membri ai reţelei Stat Islamic, anunţă Comandamentul operaţional.

280 afișări
Imaginea articolului Coaliţia condusă de SUA a efectuat raiduri aeriene contra poziţiilor reţelei Stat Islamic din Raqqa

Coaliţia condusă de SUA a efectuat raiduri aeriene contra poziţiilor reţelei Stat Islamic din Raqqa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat difuzat duminică, în ultimele 24 de ore au fost efectuate 20 de raiduri aeriene în oraşul Raqqa, fiind vizate poziţii militare ale reţelei teroriste Stat Islamic.

Bombardamentele au fost confirmate de activişti locali şi de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Potrivit martorilor, zece militanţi islamişti au murit în bombardamente, iar alţi zeci au fost răniţi.

Raqqa este "capitala" autoproclamatului "califat" instaurat în regiuni din Siria şi Irak de reţeaua teroristă sunnită Stat Islamic.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici