Cocaină ascunsă în sicrie, în Lituania

Autorităţile lituaniene au capturat 40 de kilograme de cocaină, ascunse în sicrie din America Latină, a anunţat poliţia din Lituania.

21 afișări
Imaginea articolului Cocaină ascunsă în sicrie, în Lituania

Cocaină ascunsă în sicrie, în Lituania (Imagine: Mediafax Foto)

După o lungă anchetă, autorităţile au interceptat, în septembrie 2008, trei containere cu sicrie în care erau ascunse stupefiante, a anunţat agenţia de presă BNS.

Drogurile erau ascunse în hainele pentru morţi, care se găseau în transport, precum şi în paletele care susţineau încărcătura, potrivit poliţiei. Transportul era destinat unei companii lituaniene de pompe funebre, a precizat poliţia într-un comunicat.

Aceasta a adăugat că drogurile descoperite nu era destinate pieţei din Lituania.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici