Coliziune între două avioane de mici dimensiuni în SUA, soldată cu doi morţi

Un pilot şi un pasager au murit luni după ce două avioane de mici dimensiuni au intrat în coliziune în spaţiul aerian al comitatului Fauquier, din statul american Virginia, au anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) şi poliţia.

127 afișări
Imaginea articolului Coliziune între două avioane de mici dimensiuni în SUA, soldată cu doi morţi

Coliziune între două avioane de mici dimensiuni în SUA, soldată cu doi morţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Coliziunea s-a produs luni după-amiază, la aproximativ opt kilometri sud de aeroportul Warrenton-Fauquier, informează CNN.

"Un avion a fost distrus de foc", a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din statul Virginia, Corinne Geller. "În avionul respectiv, care era probabil un model cu şase locuri, au fost descoperite două cadavre. Poliţia statului încearcă să identifice pilotul şi pasagerul".

Pilotul celui de-al doilea avion a fost transportat la spitalul Mary Washington din Fredericksburg, potrivit poliţiei statului.

Cele două aeronave s-au prăbuşit la o distanţă de aproximativ 1,6 kilometri una de cealaltă, fragmente din fuzelaje fiind împrăştiate într-o zonă cu acces dificil, a precizat poliţia.

Circumstanţele coliziunii, produsă la numai 80 de kilometri de Washington D.C., "fac obiectul investigaţiilor în prezent", a conchis poliţia statului Virginia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici