Coliziune între două avioane de vânătoare americane, în largul coastelor Floridei

Două avioane de vânătoare de tip F-15 ale Forţelor aeriene americane s-au ciocnit în zbor miercuri, deasupra Golfului Mexic, în apropiere de Panama City, Florida, în timpul unei misiuni de antrenament, potrivit unor oficiali.

11 afișări
Imaginea articolului Coliziune între două avioane de vânătoare americane, în largul coastelor Floridei

Sursa: www.aerospaceweb.org

Paza de Coastă a Statelor Unite a recuperat un pilot însă cel de-ald oilea era dat dispărut, după ce un aparat de zbor F-15C Eagles s-a prăbuşit la ora 16.21 (23.21, ora României), la circa 80 de kilometri sud de Baza Forţelor aeriene Tyndall. Deocamdată nu se ştia care este starea pilotului salvat.

Avioanele erau de la Baza aeriană Eglin, din apropierea Fort Walton Beach, Florida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici