Comandantul forţelor aeriene israeliene va survola locul accidentului de elicopter din România

General-maiorul Ido Nehushtan, comandantul forţelor aeriene israeliene, va survola, joi, locul unde s-a produs accidentul de elicopter soldat cu moartea a şase militari israelieni şi unul român, în timpul vizitei sale în România, relatează site-ul Ynetnews.com.

29 afișări
Imaginea articolului Comandantul forţelor aeriene israeliene va survola locul accidentului de elicopter din România

Comandantul forţelor aeriene israeliene va survola locul accidentului de elicopter din România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Nehushtan va efectua acest zbor alături de comandantul forţelor aeriene române.

Joi după amiază, el va participa, alături de preşedintele Shimon Peres la o ceremonie organizată la sinagoga din Bucureşti în memoria militarilor morţi în accident. La ceremonie vor participa şi membri ai comunităţii evreieşti din Bucureşti, precum şi oficiali din cadrul Guvernului român, armatei şi forţelor aeriene.

Peres şi Nehushtan au fost invitaţi la o cină specială cu preşedintele român, Traian Băsescu, joi seara.

Vineri, comandatul israelian şi membrii delegaţiei sale vor participa la o ceremonie oficială organizată în memoria victimelor Holocaustului, împreună cu Peres. Nehushtan urmează să întâlnească şi cu şeful Statului Major român.

Delegaţia se va întoarce în Israel vineri după-amiază.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici