Comandantul unui avion Continental Airlines a murit în timpul zborului

Avionul companiei Continental Airlines, care efectua o cursă între Bruxelles, Belgia şi Newark (New Jersey) Statele Unite, a aterizat în siguranţă joi, după ce comandantul a murit în timpul zborului, transmite CNN.

20 afișări
Imaginea articolului Comandantul unui avion Continental Airlines a murit în timpul zborului

Comandantul unui avion al companiei Continental Airlines a murit în timpul zborului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comandantul unui avion al companiei Continental Airlines, care efectua o cursă între Bruxelles şi Newark, a murit joi în timpul zborului, au anunţat Administraţia Federală a Aviaţiei (FAA) şi compania aeriană. Copiloţii au preluat comanda avionului, în urma decesului căpitanului.

Copiloţii au preluat comanda avionului care se îndrepta spre New Jersey, în urma decesului căpitanului.

Compania aeriană a precizat că pilotul în vârstă de 61 de ani a murit "aparent din cauze naturale". Pilotul lucra de 21 de ani la Continental Airlines.

Cursa Continental 61 va avea prioritate atunci când va sosi la Aeroportul Internaţional din Newark, precizase anterior purtătoarea de cuvânt a FAA, Arlene Salac.

 

Aeronava Boeing 777 transporta 247 de pasageri, a adăugat compania aeriană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici