Comisarul pentru Transporturi, despre avionul deturnat de Belarus: A decolat de la Minsk

  • Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, a anunţat că avionul care a fost deturnat de Belarus a decolat duminică seara de la Minsk, spre Vilnius, destinaţia iniţială a aeronavei.
  • Anunţul a fost făcut de Adina Vălean pe Twitter.
2158 afișări
Imaginea articolului Comisarul pentru Transporturi, despre avionul deturnat de Belarus: A decolat de la Minsk

Comisarul european a precizat că avionul a decolat spre Vilnius.

„Veşti minunate pentru toată lumea, în special pentru familiile şi prietenii oamenilor de la bord”, a scris Vălean pe reţeaua de socializare.

Un avion al companiei Ryanair care zbura din Grecia spre Lituania a fost forţat să aterizeze duminică după-amiază în capitala Belarusului. Decizia de aterizare a fost luată în contextul unei ameninţări cu bombă.

Potrivit publicaţiei Der Spiegel, un activist al opoziţiei din Belarus, Roman Protasewitsch, a fost reţinut imediat după aterizarea avionului la Minsk.

Toţi pasagerii avionului au fost supuşi unor verificări imediat după aterizare.

CITEŞTE ŞI: Avion Ryanair deturnat. Belarus a forţat aterizarea unei aeronave la Minsk pentru a-l aresta pe Roman Protasevich, un critic al regimului Lukashenko 

Aterizarea forţată a avionului Ryanair la Minsk, în Belarus, la comanda preşedintelui Lukashenko, provoacă furie în Europa  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici