Comisarul UE pentru Agricultură propune o schimbare de politică, pe fondul protestelor fermierilor

Uniunea Europeană ar trebui să schimbe condiţiile impuse fermierilor pentru a beneficia de fondurile politicii agricole comune, a declarat comisarul european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, conform Reuters.

1523 afișări
Imaginea articolului Comisarul UE pentru Agricultură propune o schimbare de politică, pe fondul protestelor fermierilor

Comisarul UE pentru Agricultură propune o schimbare de politică, pe fondul protestelor fermierilor

Comentariile comisarului european pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski, vin după săptămâni de proteste ale fermierilor din mai multe ţări europene, care au ieşit în stradă pentru a denunţa birocraţia, reglementările ecologice şi costurile ridicate în ceea ce priveşte producţia lor.

"Vă propun să ne schimbăm poziţia cu privire la unele dintre normele de eco-condiţionalitate, care tind să limiteze producţia agricolă", a declarat Wojciechowski.

Wojciechowski. a mai spus că normele "creează un risc pentru securitatea alimentară a UE".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici