Comisia Europeană a aprobat acordul prin care sunt asigurate 80 de milioane de vaccinuri Moderna

  • Comisia Europeană a aprobat acordul prin care este asigurată o cantitate din vaccinul anti COVID-19 produs de Moderna.
  • Este vorba despre 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273.
  • Moderna: „Apreciem încrederea pe care Comisia Europeană a arătat-o faţă de platforma noastră de vaccin mRNA.”
2068 afișări
Imaginea articolului Comisia Europeană a aprobat acordul prin care sunt asigurate 80 de milioane de vaccinuri Moderna

Comisia Europeană a aprobat acordul prin care este asigurată o cantitate de 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273, vaccinul produs de Moderna împotriva COVID-19.

Conform unui anunţ făcut de companie, Comisia Europeană a aprobat acordul prin care este asigurată o cantitate de 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273, vaccinul produs de Moderna împotriva COVID-19.

Comisiei Europene i-a fost acordată opţiunea de a achiziţiona până la 80 de milioane de doze suplimentare.

Acordul reflectă angajamentul companiei Moderna pentru a face vaccinul disponibil în mai multe ţări.

„Apreciem încrederea pe care Comisia Europeană a arătat-o faţă de platforma noastră de vaccin mRNA prin includerea mRNA-1273 în portofoliul lor de vaccinuri. Suntem conştienţi de faptul că în lupta împotriva acestei pandemii este nevoie o serie de soluţii şi suntem mândri de rolul pe care Moderna îl joacă în acest efort global", a declarat Stéphane Bancel, Chief Executive Officer al Moderna.

„Alături de partenerii noştri strategici, Lonza şi Rovi, ne-am extins capacitatea de producţie în afara Statelor Unite, pentru a putea livra aproximativ 500 de milioane de doze pe an şi posibil până la 1 miliard de doze pe an începând cu 2021, dacă acesta este aprobat", a adăugat aceasta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici