Compania auto Porsche, vizată de ANCHETA germană privind emisiile poluante

Autorităţile germane au iniţiat o anchetă în cazul Porsche, verificând dacă firma care este membră a grupului auto Volkswagen a utilizat soft de manipulare a emisiilor poluante, relatează publicaţia germană Wirtschaftswoche.

685 afișări
Imaginea articolului Compania auto Porsche, vizată de ANCHETA germană privind emisiile poluante

Compania auto Porsche, vizată de ANCHETA germană privind emisiile poluante (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Autoritatea germană de reglementare (KBA) verifică dacă motoarele diesel ale maşinilor Porsche au softuri pentru modificarea emisiilor în timpul testelor.

Compania auto germană, membră a grupului Volkswagen, a respins acuzaţiile: "Putem confirma pentru toate modelele Porsche: Nu folosim niciun dispozitiv" ilegal.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici