Compania low-cost, Ryanair, nu va rambursa biletele pentru zborurile anulate în noiembrie

  • Ryanair a pierdut 80% dintre pasageri de la începutul pandemiei
  • Clienţii Ryanair nu vor putea călători în perioada 5 noiembrie – 2 decembrie
  • Pasagerii nu-şi vor primi banii înapoi, dar îşi pot reprograma zborul
8520 afișări
Imaginea articolului Compania low-cost, Ryanair, nu va rambursa biletele pentru zborurile anulate în noiembrie

Compania low-cost, Ryanair, nu va rambursa biletele pentru zborurile anulate în noiembrie

Clienţii companiei aeriene low-cost, Ryanair, nu vor primi banii înapoi pentru zborurile anulate în luna noiembrie, întrucât guvernul britanic a interzis toate călătoriile, scrie BBC. În schimb, pasagerii şi-ar putea alege un alt zbor în viitor fără să-l mai plătească.

De joi, toate zborurile, cu excepţia celor esenţiale, vor fi interzie din cauza unui noi val de restricţii impuse de pandemie. Ryanair a declarat că până acum numărul de clienţi a scăzut cu 80%, la 17 milioane, şi a raportat o pierdere de 196 de milioane de euro de la începutul anului, comparativ cu un profit de 1,15 miliarde de euro anul trecut.

În perioada 5 noiembrie – 2 decembrie, locuitorii Angliei au voie să călătorească doar în interes de muncă, educaţie sau alte motive legale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici