Confruntare sângeroasă între două bande de traficanţi de droguri din Mexic. Bilanţ: 9 morţi

Nouă persoane au murit în urma unui schimb de focuri între două grupări de traficanţi de droguri pe o şosea din statul mexican Guerrero, a anunţat joi Parchetul local, citat de Le Figaro.

372 afișări
Imaginea articolului Confruntare sângeroasă între două bande de traficanţi de droguri din Mexic. Bilanţ: 9 morţi

Confruntare sângeroasă între două bande de traficanţi de droguri din Mexic. Bilanţ: 9 morţi

Mai multe astfel de grupări operează în zonă şi se înfruntă frecvent. „Persoanele ucise sunt apropiate de Zenen Nava Sanchez, şeful grupării Los Rojos”, a precizat Parchetul, prin intermediul unui comunicat. O anchetă a fost deschisă în acest caz, potrivit aceleiaşi surse.

Peste 50 de cartuşe de calibru mare au fost găsite de către autorităţi la faţa locului şi, potrivit informaţiilor, traficanţii ar fi fost înarmaţi cu arme de tip AK-47.

Peste o mie de persoane au murit până acum în conflictul dintre grupările de traficanţi din regiune, informează presa locală. În luna septembrie, 15 persoane, printre care şi un militar, au fost ucise în acelaşi stat mexican după un atac armat asupra forţelor de securitate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici