CONFRUNTAREA Obama-Romney: Preşedintele SUA îşi recunoaşte eşecul în prima dezbatere

Preşedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri că prima sa dezbatere televizată cu republicanul Mitt Romney, de la 3 octombrie, a fost un eşec pentru el, apreciind totuşi că "fundamentele" alegerilor de la 6 noiembrie nu s-au schimbat.

703 afișări
Imaginea articolului CONFRUNTAREA Obama-Romney: Preşedintele SUA îşi recunoaşte eşecul în prima dezbatere

Barack Obama şi Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost o seară bună pentru guvernatorul Romney. Nu a fost seara mea. Nu este prima dată" când aşa ceva se întâmplă, a declarat Obama pentru postul de televiziunea ABC despre această dezbatere organizată în Denver (Colorado, vest) în urma căreia Romney a recuperat diferenţa din sondaje.

"Ceea ce este important, este că fundamentele acestei curse nu s-au schimbat", a asigurat preşedintele democrat în exerciţiu a cărui tabără l-a acuzat pe adversarul său că a încercat să-şi ascundă în faţa americanilor poziţiile sale anterioare în special cu privire la subiecte sociale precum avortul.

"Guvernatorul Romney a mers foarte departe pentru a încerca să disimuleze poziţiile sale adevărate", a asigurat Obama pentru postul ABC.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici