Conor McGregor, acuzat că a agresat sexual o femeie la finala NBA

Luptătorul UFC Conor McGregor a fost acuzat că a agresat sexual o femeie după un meci de baschet din finala NBA de la Miami, la începutul acestei luni.

780 afișări
Imaginea articolului Conor McGregor, acuzat că a agresat sexual o femeie la finala NBA

Conor McGregor, acuzat că a agresat sexual o femeie la finala NBA

O scrisoare legală în care sunt prezentate acuzaţiile afirmă că presupusa agresiune a avut loc într-o baie de la Kaseya Center.
 
Un avocat care îl reprezintă pe dl McGregor a declarat: "Acuzaţiile sunt false. Domnul McGregor nu se va lăsa intimidat".
 
Poliţia oraşului Miami a declarat că a fost deschisă o anchetă.
 
Într-o declaraţie, UFC a spus că este la curent cu acuzaţiile şi că strânge mai multe detalii. Miami Heat, care a găzduit meciul din finala NBA, a declarat că desfăşoară o anchetă completă.
 
Avocatul femeii, Ariel Mitchell, a declarat că clienta sa a urmărit vineri, 9 iunie, meciul patru al finalei NBA, înainte de presupusul incident.
 
În scrisoarea juridică adresată dlui McGregor, Mitchell a susţinut că femeia a fost forţată să intre în toaleta bărbaţilor de către agenţii de securitate ai NBA şi Miami Heat înainte de a fi agresată sexual de către McGregor.
 
În scrisoare se susţine că femeia a reuşit să fugă din baie, dar şi-a lăsat în urmă poşeta, pe care ar fi recuperat-o după ce a pledat cu agenţii de securitate.
 
În scrisoare se susţine că agenţii de securitate ai ligii, ai echipei şi ai arenei "l-au ajutat şi l-au instigat" pe McGregor să prindă pe femeie şi să o izoleze în baie.
 
Într-un interviu, Mitchell a declarat că a obţinut o înregistrare video care arată o parte din presupusul incident.
 
Un raport al poliţiei legat de incident a fost întocmit duminică, 11 iunie, a declarat pentru BBC News poliţia oraşului Miami.
 
"Aceasta este o investigaţie deschisă, astfel că nicio informaţie suplimentară nu poate fi publicată în acest moment", a declarat o purtătoare de cuvânt a departamentului de poliţie.
 
Apariţia lui McGregor la finala NBA a ţinut prima pagină a ziarelor după ce fostul campion irlandez a lovit mascota echipei Miami Heat în timpul pauzei, într-o aparentă cascadorie pentru un spray analgezic pe care îl promova.
 
Persoana care juca rolul mascotei a fost transportată la un spital local pentru tratament după incident, a relatat Athletic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici