Consilier prezidenţial american: Trump nu se va întâlni cu Putin până când nu vor fi eliberaţi militarii ucraineni

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu se va întâlni cu omologul său din Rusia, Vladimir Putin, până când Moscova nu îi va elibera pe militarii ucraineni capturaţi în Crimeea, a declarat joi John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Siguranţă Naţională.

680 afișări
Imaginea articolului Consilier prezidenţial american: Trump nu se va întâlni cu Putin până când nu vor fi eliberaţi militarii ucraineni

Consilier prezidenţial american: Trump nu se va întâlni cu Putin până când nu vor fi eliberaţi militarii ucraineni

"Nu văd întrunite circumstanţele, în viitorul apropiat, pentru organizarea unui summit până când militarii şi navele nu vor fi eliberaţi", a declarat John Bolton, citat de agenţia Reuters.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anulat întrevederea pe care urma să o aibă cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Argentina, din cauza incidentului ruso-ucrainean din Marea Neagră. Kremlinul a reacţionat transmiţând că preşedintele Vladimir Putin va avea timp suplimentar pentru "întâlniri utile" la summitul G20.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici