Consilieri locali din Ilford au îndemnat la calm după înjunghierea unei românce - presă

Consilieri locali din Ilford, la periferia de est a Londrei, au îndemnat populaţia la calm şi au oferit asigurări că în oraş nu există "un Jack Spintecătorul în libertate", în urma înjunghierii unei prostituate românce la începutul săptămânii.

252 afișări
Imaginea articolului Consilieri locali din Ilford au îndemnat la calm după înjunghierea unei românce - presă

Consilieri locali din Ilford au îndemnat la calm după înjunghierea unei românce - presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului, preşedintele Consiliului a îndemnat populaţia să evite o "reacţie reflexă", în timp ce poliţiştii se aflau în căutarea criminalului, miercuri, relatează ilfordrecorder.co.uk. "Este o situaţie foarte nefericită, dar nu dorim o reacţie reflexă. Vor avea loc întâlniri la nivel înalt cu poliţia", a declarat consilierul Keith Prince.

"Ar fi o prostie să se speculeze până când nu cunoaştem toate faptele, dar este necesar să asigurăm oamenii că nu avem un Jack Spintecătorul în libertate la Ilford", a subliniat el.

Adjunctul preşedintelui Consiliului, Ian Bond, este de părere că problemele cu lucrătorii sexuali din localitate sunt dificil de soluţionat. În pofida cooperării cu poliţia în vederea reducerii numărului prostituatelor în zonă, problema persistă. "Acum este necesar să cooperăm cu poliţia, pentru a ne asigura că Ilford este sigur", a declarat consilierul.

Circulaţia pe Loxford Lane a fost afectată miercuri, în pofida faptului că poliţia a ridicat marţi un cordon menţinut timp ce 15 ore.

Danny O’Brien, din districtul Seven Kings de la Ilford, fondatorul grupului de acţiune Anti Knife UK, a îndemnat poliţia metropolitană să participe la o reuniune publică alături de Consiliu şi presă.

Un bărbat a fost arestat în urma înjunghierii unei imigrante românce, în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă comercială aglomerată de la Ilford, în Essex (estul Angliei), tânăra murind ulterior la Royal London Hospital.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici