Consiliul de Apărare al Rusiei are loc mâine: Putin va stabili obiective militare pentru 2023

La Moscova este programată mâine o şedinţă importantă, condusă de liderul de la Kremlin.

919 afișări
Imaginea articolului Consiliul de Apărare al Rusiei are loc mâine: Putin va stabili obiective militare pentru 2023

Consiliul de Apărare al Rusiei are loc mâine: Putin va stabili obiective militare pentru 2023

Vladimir Putin a convocat pentru mâine Consiliul de Aapărare. Potrivit analiştilor, la şedinţă, preşedintele Rusiei va decide care vor fi obiectivele militare pentru 2023. Pe 24 februrie anul viitor se va împlini un an de la invazia în Ucraina.

Situaţia pe front este complicată pentru Rusia. „Situaţia din Republicile Populare Doneţk şi Lugansk, regiunile Herson şi Zaporojie este extrem de dificilă”, a pus aseară - luni 19 decembrie - preşedintele rus Vladimir Putin, cu ocazia Zilei Serviciilor de Securitate.

The Guardian aminteşte că Moscova a anexat ilegal aceste patru regiuni ucrainene în septembrie. Putin a mai ordonat Serviciilor Federale de Securitate (FSB) să intensifice supravegherea societăţii ruse şi a graniţelor ţării pentru a contracara ceea ce el consideră „apariţia de noi ameninţări” din străinătate.

Rusia continuă, în paralel, războiul cu Vestul. Introducerea plafonului de preţ al gazelor în UE este „o decizie politică, nu economică”, care ar putea duce Europa la un „lipsă” de gaz, a declarat vicepremierul rus responsabil cu Energia, Alexander Novak, potrivit Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici