Copilul găsit în Cleveland împreună cu cele trei femei dispărute de un deceniu este fiica uneia dintre ele

Copilul găsit în casa din Cleveland (Ohio, nordul Statelor Unite), unde au fost descoperite trei tinere date dispărute de aproape zece ani, este fiica uneia dintre ele, Amanda Berry, au confirmat marţi autorităţile americane.

2586 afișări
Imaginea articolului Copilul găsit în Cleveland împreună cu cele trei femei dispărute de un deceniu este fiica uneia dintre ele

Copilul găsit în Cleveland împreună cu cele trei femei dispărute de un deceniu este fiica uneia dintre ele (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Copilul în vârstă de şase ani este fiica tinerei care a sunat luni la poliţie, Amanda Berry, cu ajutorul unui vecin, ceea ce a permis găsirea ei, împreună cu alte două femei, Gina DeJesus şi Michele Knight, toate trei date dispărute în urmă cu aproximativ zece ani.

Trei fraţi au fost ulterior arestaţi, a dezvăluit poliţia în cadrul unei conferinţe de presă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici