Coroana care a căzut peste Viktor Ianukovici, scoasă la licitaţie - VIDEO

Coroana care a căzut peste preşedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, în timpul unei ceremonii la care acesta a participat alături de omologul său rus, Dmitri Medvedev, a fost scoasă la licitaţie, susţine o publicaţie ucraineană citată de Jurnal de Chişinău.

15 afișări
Imaginea articolului Coroana care a căzut peste Viktor Ianukovici, scoasă la licitaţie - VIDEO

Coroana care a căzut peste Viktor Ianukovici, scoasă la licitaţie

Potrivit PRO TV Chişinău, coroana a fost furată de formaţiunea politica Frăţia, o organizaţie naţionalistă, care vrea să o vândă.

Licitaţia va avea loc la 27 mai, iar preţul de pornire este de 8.000 de grivne (circa 820 de euro). Potrivit ziarului ucrainean, organizatorii au primit până în prezent peste 30 de cereri pentru cumpărarea coroanei care a căzut peste Ianukovici.

Aceştia susţin, de asemenea, că banii vor fi cheltuiţi pentru susţinerea persoanelor condamnate politic, afirmă PRO TV Chişinău.

Coroana respectivă a căzut peste preşedintele ucrainean la 17 mai, când liderul de la Kiev împreună cu omologul său rus, Dmitri Medvedev, au depus flori la Monumentul Soldatului Necunoscut. În timpul ceremoniei, era vânt puternic şi ploua. Coroana pe care a depus-o Ianucovici, a fost împinsă de vânt peste liderul ucrainean.

Video stirileprotv.ro

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici