Coronavirus în lume LIVE UPDATE 27 aprilie. Aproape 200.000 de cazuri COVID-19 în Italia. Pandemia a îmbolnăvit peste 3 milioane de oameni şi a ucis peste 207.000 de persoane

  • Site-ul worldometers.info a precizat că numărul personelor infectate cu noul coronavirus la nivel mondial a depăşit pragul de 3 milioane
  • Guvernele africane concep strategii astfel încât să testeze cât mai eficient pentru Covid-19
  • Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite a adăugat noi simptome pe lista celor care indică infectarea cu noul virus
3253 afișări
Imaginea articolului Coronavirus în lume LIVE UPDATE 27 aprilie. Aproape 200.000 de cazuri COVID-19 în Italia. Pandemia a îmbolnăvit peste 3 milioane de oameni şi a ucis peste 207.000 de persoane

Sursa foto: Profimedia

Bilanţul epidemic se apropie de 200.000 de cazuri în Italia. Numărul deceselor provocate de COVID-19 a ajuns la 26.977

Bilanţul epidemiei de coronavirus a ajuns la 26.977 de morţi în Italia, cu 333 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar numărul total al persoanelor infectate se apropie de 200.000.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat luni seară că bilanţul epidemic este de 26.977 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 199.414.

Blilanţul cazurilor de infectare a depăşit 3.000.000

Site-ul worldmeters.info a precizat că numărul personelor infectate cu noul coronavirus la nivel mondial a ajuns la 3,004,891.

Ţările cele mai afectate de pandemie rămân SUA, Spania şi Italia. În SUA, bilanţul cazurilor de Covid-19 se apropie de 1 milion, în timp ce numărul morţilor a ajuns la 55.415. Cât despre numărul vindecărilor, acesta a ajuns la 118.781.

Spania înregistrează 226.629 de cazuri de infecţie şi 23.190 de decese provocate de noul coronavirus. 117.727 de persoane au fost declarate vindecate.

În Italia au fost confirmate până acum 197.675 de îmbolnăviri şi 26.644 de decese. Numărul celor vindecaţi a ajuns la 64.928.

Numărul deceselor cauzate de Covid-19 ar fi cu 60% mai mare decât arată cifrele oficiale

Numărul deceselor cauzate de coronavirus poate fi cu aproape 60% mai mare decât cel raportat în numerele oficiale, rezultă dintr-o analiză realizată de Financial Times în 14 ţări afectate de pandemie.

În toate ţările analizate, cu excepţia Danemarcei, numărul suplimentar de decese înregistrat anul acesta l-a depăşit cu mult pe cel al cifrelor oficiale legate de Covid-19.

Şase noi simptome adăugate pe lista celor care indică infecţia cu Covid-19

Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din Statele Unite (CDC) a adăugat şase noi simptome pe lista celor care indică infectarea cu noul coronavirus. După adăugarea acestora pe lista oficială, numărul total al simptomelor Covid-19 a ajuns la nouă, celelalte trei fiind febra, tuse şi dificultăţi de respiraţie.

Africa începe testarea pentru coronavirus, pe măsură ce pandemia se extinde pe continent

Naţiunile se luptă să izoleze răspândirea virusului. Organizaţia Naţiunilor Unite avertizează despre 10 milioane de noi cazuri în ultimele 6 luni. Guvernele africane concep strategii pentru testarea eficientă a Covid-19.

New York introduce teste pentru coronavirus în farmacii

Statul New York va permite introducerea testelor pentru Covid-19 în farmacii. Guvernatorul statului a declarat că aproximativ 5.000 de farmacii vor fi beneficiare. Scopul este de a furniza 40.000 de teste pe zi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici