New York-ul va permite introducerea testelor pentru coronavirus în farmacii

  • Statul New York va permite introducerea testelor pentru Covid-19 în farmacii
  • Guvernatorul statului a declarat că testele se vor găsi în aproximativ 5.000 de farmacii
  • Scopul este de a furniza 40.000 de teste pe zi
483 afișări
Imaginea articolului New York-ul va permite introducerea testelor pentru coronavirus în farmacii

New York-ul va perrmite introducerea testelor pentru coronavirus în farmacii

Epicentrul focarului de Covid-19 din SUA, statul New York, va permite farmaciilor să efectueze teste pentru depistarea virusului.

O treime din decesele înregistrate pe teritoriul Statelor Unite sunt doar din oraşul New York.

Acţiunea guvernatorului Andrew Cuomo face parte dintr-un plan elaborat pentru a descoperi cât de extins este virusul raportat la populaţia de 20 de milioane de oameni ai statului New York.

Personalul medical şi restul personalului auxiliar din prima linie de combatere a răspândirii virusului vor putea efectua testele acasă, chiar dacă în prealabil nu au raportat simptome, relatează BBC.

Duminică seara, Statele Unite au înregistrate peste 938.000 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus şi 55.271 de decese. Aproape o treime dintre cazuri au fost în New York City.

Sursa foto: profimedia

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici