Coronavirus. O prostituată româncă din Germania primeşte 4.500 de euro ajutor de urgenţă

  • O prostituată din România, care lucra la un bordel din Stuttgart a primit un ajutor de urgenţă, în contextul pandemiei, de 4.500 de euro din partea statului german
  • Femeia a rămas şomeră, după ce bordelurile s-au închis la jumătatea lunii martie.
9018 afișări
Imaginea articolului Coronavirus. O prostituată româncă din Germania primeşte 4.500 de euro ajutor de urgenţă

Coronavirus. O prostituată româncă din Germania primeşte 4.500 de euro ajutor de urgenţă / FOTO: Profimedia

Antonia, o femeie din România care lucrează ca prostituată în Germania, a povestit pentru presa locală că a aplicat pentru ajutorul de urgenţă în cazul celor care au rămas fără venituri din cauza crizei de coronavirus. Pentru trei luni, Antonia a primit 4.500 de euro de la statul german, potrivit Bild am Sontag.

Femeia câştiga în jur de 3.000 de euro pe lună înainte de criză, potrivit patroanei bordelului. Ea reuşea atunci să trimită câte 1.000 de euro lunar acasă, în România. Ea spune că încă trimite bani familiei, chiar dacă suma este mai mică.

Antonia a lucrat ca bucătăreasă trimp de 5 ani înainte să se mute în Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici