GALERIE FOTO  Crăciunul prizonierilor Azov: sârmă ghimpată la masă

Într-o piaţă dn Kiev a fost aşezată o masă cu preparate din meniul tipic de Crăciun ortodox.

20347 afișări
Imaginea articolului Crăciunul prizonierilor Azov: sârmă ghimpată la masă

„Putem trăi într-o relativă pace şi securitate la Kiev doar pentru că primăvara trecută luptătorii batalionului Azov au reţinut invazia rusă de pe malul Mării Azov”, spune tatăl unui luptător al batalionului Azov, Yevhen Suharnikov, capturat de soldaţii lui Putin.

Rudele şi susţinătorii regimentului devenit celebru pentru rezistenţa faţă de forţele ruse în această primăvară, la Mariupol, s-au adunat în piaţa centrală Sofia din Kiev, pentru a da viaţă unui spectacol care să amintească lumii întregi condiţiile a 700 de prizonier, aflaţi  încă în mâinile Rusiei după capitularea lui Azovstal.

În piaţă a fost aşezată o masă cu preparate din meniul tipic de Crăciun ortodox. În centrul mesei, sârma ghimpată acţionează ca o barieră între feluri de mâncare şi mesenii adunaţi în jurul mesei. În spatele lor, un zid de oameni cu pancarte cu sloganuri precum: „Crăciun pentru prizonierii Azov”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici