Cresc tensiunile dintre Iran şi Israel. Exerciţii militare efectuate lângă un oraş

Presa de stat iraniană a declarat că a avut loc un exerciţiu de antrenament militar în zonă, lângă oraşul Karaj. Exerciţiul simula un atac iranian asupra unei nave israeliene şi un presupus atac israelian asupra unei fabrici iraniene.

4823 afișări
Imaginea articolului Cresc tensiunile dintre Iran şi Israel. Exerciţii militare efectuate lângă un oraş

Sursa Foto - BBC News, Twitter

Rapoarte despre o explozie în oraşul Karaj din Iran au apărut joi noaptea, pe măsură ce cresc tensiunile dintre Teheran şi Ierusalim. 

Serviciul în limba persană al BBC a raportat la ora 23:46, ora Teheranului, că oamenii din oraşul central iranian de la vest de Teheran au raportat că au auzit împuşcături şi explozii.  

Agenţia oficială de ştiri a Republicii Islamice din Iran a postat ulterior pe Twitter că armata a efectuat un exerciţiu de apărare în zonă.

De asemenea, iranienii au postat filmarea pe reţelele de socializare. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici