Creşte numărul cadavrelor descoperite în blocul din Doneţk atacat cu o rachetă. Căutările continuă

Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina a anunţat luni că echipele de căutare au mai găsit trei cadavre în ruinele blocului din Doneţk. Bilanţul provizoriu este de 18 persone decedate, dar căutările continuă, potrivit CNN.

256 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul cadavrelor descoperite în blocul din Doneţk atacat cu o rachetă. Căutările continuă

Creşte numărul cadavrelor descoperite în blocul din Doneţk atacat cu o rachetă. Căutările continuă

Serviciul pentru Situaţii de Urgenţă din Ucraina a anunţat luni că bilanţul victimelor atacului aerian asupra unei clădiri din Doneţk a crescut la 18 morţi.

Totodată, şase persoane au fost salvate de sub dărâmăturile clădirii din Chasiv Yar, care a fost lovită sâmbătă seara de o rachetă a ruşilor.

Reprezentantul serviciului a mai spus că două persoane se aflau încă sub ruine şi erau în contact cu salvatorii.

Căutările continuă în condiţiile în care sub dărâmături s-ar putea afla încă 20 de persoane, inclusiv un copil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici