Crimă de onoare. Un regizor din Iran, ucis de părinţi. Care a fost motivul

  • Un regizor din Iran a fost omorât după o ceartă pe care a avut-o cu părinţii.
  • Conflictul a pornit de la faptul că bărbatul nu s-a căsătorit până la vârsta de 47 de ani.
  • Părinţii au recunoscut că şi-au omorât fiul, dar şi pe fiica şi pe soţul acesteia în urmă cu câţiva ani.
10573 afișări
Imaginea articolului Crimă de onoare. Un regizor din Iran, ucis de părinţi. Care a fost motivul

Regizorul (stânga), împreună cu părinţii săi

Regizorul iranian Babak Khorramdin a fost omorât după o discuţie cu părinţii legată de căsătorie, după ce acesta s-a întors în ţara natală, Iran, din Londra. Cearta a pornit de la faptul că bărbatul nu s-a căsătorit până la vârsta de 47 de ani.

Părţi din trupul neînsufleţit al lui Babak Khorramdin au fost descoperite într-o valiză, în Ekbatan, un cartier din vestul Teheranului, transmite Aleph News.

Părinţii au recunoscut că şi-au ucis fiul şi i-au aruncat trupul, dar şi pe fiica lor şi pe soţul acesteia acum câţiva ani.

„Din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineaţă oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. I-am dezmembrat corpul în baie şi l-am aruncat în cel mai apropiat coş de gunoi, pe stradă, împreună cu soţia mea.”, a declarat tatăl bărbatului.

Corpul regizorului a fost descoperit pe strada Nafisi din Ekbata. Poliţia a percheziţionat casa familiei şi a descoperit dovezi ale crimei.

Părinţii lui Babak Khorramdin au fost arestaţi.

„Moartea oribilă a lui Babak Khorramdin este doar un ultim exemplu al violenţei domestice din Iran”, a afirmat un analist din Orientul Mijlociu, Jason Brodsky, la Iran International TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici