Criminal în serie în Long Island: Opt cadavre au fost găsite începând din decembrie. Ultimele trei, găsite luni, în acelaşi loc

Trei cadavre au fost găsite luni pe plaja din Long Island, la est de New York, astfel că numărul de victime, descoperite în acest loc din decembrie, a ajuns la opt, potrivit Poliţiei.

88 afișări
Imaginea articolului Criminal în serie în Long Island: Opt cadavre au fost găsite începând din decembrie. Ultimele trei, găsite luni, în acelaşi loc

Opt cadavre, găsite în ultima perioadă pe plaja din Long Island, ultimele trei descoperite luni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Presa sugerează un posibil criminal în serie, o presupunere pe care autorităţile nu o confirmă în acest moment, mai ales ca nu există suspecţi.

Patru prostituate au fost descoperite în apropiere plajă, în decembrie, şi o a cincea victimă, neidentificată, fiind găsită săptămâna trecută în apropiere.

"Nu putem lega toate acestea de cele mai recente victime, care nu au fost identificate", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Institutul de Medicină Legală urmează să identifice cadavrele.

Descoperirile macabre au fost făcute din întâmplare în timpul dezinfecţiei zonei.

Cele patru femei tinere găsite în decembrie, care au fost identificate după o lună, au fost prostituate, ele găsindu-şi clienţi prin anunţuri pe site-ul Craigslist.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici