Criticate de Europa că nu-l sancţionează pe Abramovici, SUA au reacţionat. Cum a fost pedepsit miliardarul rus

Americanii au fost certaţi de europeni pentru faptul că nu-l trece pe lista băieţilor răi şi pe Roman Abramovici, rusul având fabrici în SUA.

681 afișări
Imaginea articolului Criticate de Europa că nu-l sancţionează pe Abramovici, SUA au reacţionat. Cum a fost pedepsit miliardarul rus

Criticată de Europa că nu-l sancţionează pe Abramovici, SUA a reacţionat. Cum a fost pedepsit militarul rus

Statele Unite ale Americii au dispus sechestrarea a două aeronave deţinute de oligarhul rus Roman Abramovici pe motiv că au fost produse în Statele Unite şi, prin urmare, fac obiectul sancţiunilor impuse de Rusiei de către Washington ca urmare a invadării Ucrainei, pe 24 februarie.

Cele două avioane, un Boeing 787 Dreamliner şi un Gulfstream, au zburat în Rusia după momentul invaziei ruseşti, călătorie care ar fi necesitat „undă verde” specială din partea americanilor.

Europenii, în special britanicii, au făcut scandal, pentru că rusul nu a fost sancţionat de SUA pe motiv că are interese economice peste ocean.

AICI, detalii despre fabrica din Colorado în care Abramovici produce oţel.

În Europa, magnatul rus este deja supus sancţiunilor, având iahturile sechestrate şi conturile blocate. De asemenea, a fost silit să vândă clubul de fotbal Chelsea Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici