CRIZA DIN UCRAINA: Bătaie în Parlamentul de la Kiev între deputaţii puterii şi cei ai opoziţiei - FOTO

Deputaţi ai opoziţiei şi puterii s-au luat la bătaie vineri în Parlamentul de la Kiev, relatează BBC, în pagina electronică.

1244 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA: Bătaie în Parlamentul de la Kiev între deputaţii puterii şi cei ai opoziţiei - FOTO

CRIZA DIN UCRAINA: Bătaie în Parlamentul de la Kiev între deputaţii puterii şi cei ai opoziţiei - FOTO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Ciocinirile au început după ce preşedintele Radei Supreme (Parlamentul unicameral), Vladimir Rîbak, a propus o pauză până la ora 16.00 în activitatea Legislativului, pentru discuţii privind stabilirea agendei, care include, printre altele, dezbateri referitoare la reforma constituţională, amnistierea manifestanţilor.

Bătaia deputaţilor riscă să amâne discuţiile privind adoptarea reformei constituţionale, care, printre altele, are în vedere, reducerea atribuţiilor preşedintelui Viktor Ianukovici.

Deputaţii din opoziţie se opun întreruperii lucrărilor Parlamentului până vineri după-amiază.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici