CRIZA DIN UCRAINA: Sute de protestatari au ocupat sediul Administraţiei regionale din oraşul ucrainean Liov

Protestele proeuropene din Ucraina s-au extins, joi, în oraşul Liov, situat în vestul ţării, unde sute de manifestanţi au pătruns cu forţa în sediul Administraţiei regionale, obligându-l pe guvernator să îşi prezinte demisia, relatează site-ul agenţiei Interfax.

379 afișări
Imaginea articolului CRIZA DIN UCRAINA: Sute de protestatari au ocupat sediul Administraţiei regionale din oraşul ucrainean Liov

CRIZA DIN UCRAINA: Sute de protestatari au ocupat sediul Administraţiei regionale din oraşul ucrainean Liov (Imagine: mediafax Foto/AFP)

Sute de persoane s-au adunat de joi dimineaţă în centrul oraşului Liov, în jurul sediului Administraţiei regionale.

După câteva ore, manifestanţii au forţat cordoanele poliţiei şi au pătruns în clădire, care este ocupată şi în acest moment.

Mii de persoane continuă să protesteze şi la Kiev, unde cinci manifestanţi au murit în confruntările cu forţele de ordine produse miercuri, alţi aproximativ 300 fiind răniţi.

Manifestanţii cer demisia Administraţiei Viktor Ianukovici.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici