Criza din Venezuela| Mandat de arestare pe numele unui lider al opoziţiei/ Politicianul se află în reşedinţa ambasadorului Spaniei

Un tribunal din Venezuela a emis un mandat de arestare pe numele lui Leopoldo Lopez, unul dintre liderii opoziţiei, care a fost eliberat din arest la domiciliu de personalul militar simpatizant al opoziţiei, relatează site-ul agenţiei Dpa.

1350 afișări
Imaginea articolului Criza din Venezuela| Mandat de arestare pe numele unui lider al opoziţiei/ Politicianul se află în reşedinţa ambasadorului Spaniei

Criza din Venezuela| Mandat de arestare pe numele unui lider al opoziţiei/ Politicianul se află în reşedinţa ambasadorului Spaniei. Foto: Hepta

Lopez a încălcat condiţiile arestului său la domiciliu şi o interdicţie de a face declaraţii în faţa presei, afirmă tribunalul.

Acesta, împreună cu soţia şi fiica sa, se află în reşedinţa ambasadorului Spaniei de la Caracas.

„Spania nu are nicio intenţie de a îl presa", a declarat Ministerul de Externe de la Madrid, relatează publicaţia El Mundo.

„Spania are încredere că autorităţile din Venezuela vor respecta inviolabilitatea reşedinţei ambasadorului spaniol", au adăugat surse din Guvernul spaniol.

Cu toate acestea, soţia lui Lopez a afirmat că acesta nu va încerca să plece din Venezuela pentru a căuta azil în Spania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici