Criza financiară ucide!

Un bărbat din California, care era şomer şi a cărui familie era afectată de criza financiară, şi-a împuşcat mortal soţia, cei trei copii şi soacra, apoi s-a sinucis, au anunţat luni reprezentanţi ai poliţiei.

9 afișări
Imaginea articolului Criza financiară ucide!

Criza financiară ucide! (Imagine: Mediafax/AFP)

Adjunctul comandantului poliţiei din Los Angeles, Michael Moore, a precizat că bărbatul, în vârstă de 45 de ani, şi-a împuşcat soţia, în vârstă de 39 de ai, pe mama acesteia, în vârstă de 70 de ani, şi pe cei trei fii, în vârstă de 19, 12 şi şapte ani, în casa lor, situată la periferia oraşului Los Angeles, din California (estul Statelor Unite). Apoi acesta s-a sinucis, potrivit aceleiaşi surse.

Identitatea victimelor nu a fost dată publicităţii, dar Moore a precizat că ucigaşul deţinea o diplomă a unei şcoli de comerţ şi că lucrase pe întreprinderi mari, înainte de a ajunge şomer.

"Credem că acest individ era descurajat din cauza (...) situaţiei financiare a familiei sale, iar aceste crime şi sinuciderea sa sunt o consecinţă directă", a spus Moore.

El a mai adăugat că într-o scrisoare aparent lăsată de autorul crimelor acesta menţiona dificultăţile financiare ale familiei sale.

California este unul dintre statele americane cel mai afectate de criza imobiliară. Poliţia a precizat că bărbatul nu era proprietarul casei în care locuia cu familia sa, situată în Porter Ranch, în valea San Fernando.

Moore a mai spus că membrii familiei au fost ucişi cu un pistol cumpărat recent de către tată, care se pare că nu avea probleme psihice.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici