CRIZA IMIGRANŢILOR: Ban Ki-Moon se declară "extrem de preocupat" de situaţia imigranţilor ajunşi în Europa

Ban Ki-Moon, secretarul general al Naţiunilor Unite, s-a declarat "extrem de preocupat" de situaţia imigranţilor şi refugiaţilor care ajung în Europa, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

570 afișări
Imaginea articolului CRIZA IMIGRANŢILOR: Ban Ki-Moon se declară "extrem de preocupat" de situaţia imigranţilor ajunşi în Europa

CRIZA IMIGRANŢILOR: Ban Ki-Moon se declară "extrem de preocupat" de situaţia imigranţilor ajunşi în Europa (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

"Sunt extrem de preocupat privind degradarea situaţiei imigranţilor şi refugiaţilor care ajung în Europa", a declarat secretarul general al Naţiunilor Unite.

"Liderii europeni trebuie să dea dovadă de compasiune şi să adopte o linie comună, conformă cu obligaţiile internaţionale", a transmis Ban Ki-Moon înaintea summitului Uniunii Europene pe tema imigraţiei.

Sute de mii de imigranţi extracomunitari au sosit în ultimii ani în state membre UE, situaţia generând polemici ample privind gestionarea acestora.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici