Cu cine ar putea să candideze Donald Trump în echipă în 2024. Iată ce a spus fostul preşedinte american

Fostul preşedinte american Donald Trump a declarat, joi, că nu exclude posibilitatea de a-l selecta pe Ron DeSantis, guvernatorul statului Florida, pentru poziţia de candidat la funcţia de vicepreşedinte în scrutinul prezidenţial din 2024, informează publicaţia The Hill.

2853 afișări
Imaginea articolului Cu cine ar putea să candideze Donald Trump în echipă în 2024. Iată ce a spus fostul preşedinte american

Cu cine ar putea să candideze Donald Trump în echipă în 2024. Iată ce a spus fostul preşedinte american

Întrebat într-un interviu acordat postului Newsmax despre posibilitatea de a candida în tandem cu Ron DeSantis în scrutinul prezidenţial din 2024, Donald Trump a declarat că are o relaţie foarte bună cu actualul guvernator al statului Florida.

"Mă înţeleg bine cu el. Eu am fost foarte mult responsabil de succesul lui, l-am susţinut şi a avut o ascensiune rapidă", a afirmat fostul preşedinte al SUA.

Donald Trump a semnalat în mai multe rânduri intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al SUA în scrutinul prezidenţial din 2024. Însă numele lui Ron DeSantis este vehiculat ca posibil contracandidat al lui Donald Trump în scrutinul intern pentru desemnarea candidatului Partidului Republican în alegerile prezidenţiale.

În discuţii private, Donald Trump s-a declarat nemulţumit în legătură cu ambiţiile politice ale lui Ron DeSantis. La nivel public, atât Donald Trump, cât şi Ron DeSantis au declarat că au o relaţie foarte bună. În aprilie, au fost văzuţi vorbind la o nuntă desfăşurată în staţiunea Mar-a-Lago din Palm Beach (Florida).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici