Cum a fost posibil ca Trump, un germofob declarat, să se infecteze?

  • Donald Trump e un germofob declarat
  • Cu toate acestea, în timpul pandemiei de Covid-19, el nu a ezitat să dea mâna cu oamenii cu care se întâlnea
  • Acum, Trump dă sfaturi de distanţare, din spital
2102 afișări
Imaginea articolului Cum a fost posibil ca Trump, un germofob declarat, să se infecteze?

Cum a fost posibil ca Trump, un germofob declarat, să se infecteze?

Cum a fost posibil să se infecteze Donald Trump, un germofob declarat?

În ciuda recomandărilor date de medici, Trump a cam sfidat regulile de distanţate socială. A dat mâna ori de câte ori a avut ocazia. Chiar într-un interviu recent a spus că iubeşte oamenii şi nu poţi să fii politican, fără să dai mâna.

Donald Trump se declarat un om activ, care nu poate să stea închis în casă.

„Pur şi simplu nu am vrut să rămân la Casa Albă. Nu pot să stau închis într-o cameră de la etaj şi în deplină siguranţă şi spun că orice s-ar întâmpla, asta este. Nu pot să fac asta. Trebuie să ne confruntăm cu problemele”, spunea şeful de la Casa Albă. 

Trump a fost adesea criticat pentru că minimizează pericolul coronavirului şi că prin acţiunile sale descurajează oamenii să se protejeze. SUA au fost mai multe luni pe primul loc mondial la numărul de infectări zilnice, fiind detronată, de curând, de un alt stat cu populaţie mai numeroasă, India. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici