Cum arată casa în care a trăit Osama ben Laden - VIDEO

La o zi de la moartea lui Osama ben Laden, jurnaliştii au captat imagini din locuinţa sa din Abbottabad, oraşul pakistanez în care liderul terorist a trăit înainte de a fi ucis.

5939 afișări
Imaginea articolului Cum arată casa în care a trăit Osama ben Laden - VIDEO

Cum arată casa în care a trăit Osama ben Laden (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform CNN, Abbottabad este un oraş militar, iar activitatea de după moartea liderului terorist pare a fi normală, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Deşi are ziduri înalte şi multe sisteme de securitate, casa în care Osama ben Laden s-a ascuns nu iese foarte mult în evidenţă.

Imaginile din interiorul locuinţei arată încăperile cu multe pete de sânge, însă şi obiecte normale pentru orice persoană: haine, alimente, obiecte casnice.

Conform reporterului, în casă se aflau opt sau nouă copii, două femei, dintre care una se pare că era soţia lui Osama ben Laden, şi patru-cinci bărbaţi. Unele rapoarte afirmă că în interiorul casei se aflau 22 de oameni la momentul atacului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici