Cum arată proprietatea de 2,5 hectare a Patriarhului Kirill

Patriarhului Kirill al Moscovei a intrat pe lista cu persoanele sancţionate de UE, care îi urmăreşte conturile europene.

2094 afișări
Imaginea articolului Cum arată proprietatea de 2,5 hectare a Patriarhului Kirill

Cum arată proprietatea de 2,5 hectare a Patriarhului Kirill

Biserica pe care o conduce Patriarhul Kirill are un patrimoniu pe care Novaya Gazeta l-a estimat între 4 şi 8 miliarde, publicaţia scriind despre case, depozite bancare în Elveţia, Austria şi Italia şi ceasuri de lux.

Vladimir Mihailovic Gundyaev ar avea un trecut suspect în KGB, ajungând repede până la conducerea Bisericii Ortodoxe.

Reşedinţa lui Kirill ocupă aproape 2,5 hectare de teren la sud de Sankt Petersburg şi a fost atribuită în mod oficial proprietăţii Bisericii Ortodoxe în 1994.

În 2019, Departamentul de Management al Proprietăţii al Kremlinului a finanţat renovările de lux ale reşedinţei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici