Cutremur cu magnitudinea de 5,1, produs în nordul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea de 5,1 a avut loc miercuri seara în nordul Japoniei, însă nu au fost semnalate daune majore şi nu a fost emisă nicio alertă de tsunami, anunţă Agenţia de Meteorologie niponă.

94 afișări
Imaginea articolului Cutremur cu magnitudinea de 5,1, produs în nordul Japoniei

Cutremur cu magnitudinea de 5,1, produs în nordul Japoniei (Imagine: Mediafax Foto)

Cutremurul s-a produs la ora 22.29 (16.29, ora României), în largul zonei Urakawa, pe coasta de sud a insulei Hokkaido.

Epicentrul a fost situat la nord de cel al cutremurului cu magnitudinea 9 produs pe 11 martie şi soldat cu moartea a aproximativ 20.000 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici