Cutremur în Italia, în apropiere de Florenţa. Nu au fost raportate pagube semnificative

Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade s-a produs luni dimineaţă în apropiere de Florenţa, în centrul Italiei, dar autorităţile regionale au declarat că nu pare să fi provocat pagube semnificative.

614 afișări
Imaginea articolului Cutremur în Italia, în apropiere de Florenţa. Nu au fost raportate pagube semnificative

Epicentrul a fost localizat chiar în largul oraşului Marradi, la aproximativ 70 de kilometri nord-est de Florenţa, la o adâncime de 8,4 kilometri, a declarat Institutul Italian de Geofizică şi Vulcanologie (INGV).

Cutremurul a avut loc la ora locală 05:10 şi a fost urmat de mai multe replici, a precizat INGV, potrivit Reuters.

"În acest moment nu există situaţii deosebit de critice în urma cutremurului cu epicentrul în Marradi", a scris pe Facebook guvernatorul Toscanei, Eugenio Giani, adăugând că se efectuează verificări cu privire la posibilele daune structurale la clădiri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici