Cutremure în Mexic şi Honduras. Nu au fost înregistrate victime sau pagube

Două cutremure, cu magnitudinea de 5,2 şi 5,1, au fost înregistrate joi seara, la un interval de 20 de minute, în Mexic şi Honduras, fără să producă victime sau pagube, potrivit unor oficiali locali.

88 afișări
Imaginea articolului Cutremure în Mexic şi Honduras. Nu au fost înregistrate victime sau pagube

Cutremure în Mexic şi Honduras. Nu au fost înregistrate victime sau pagube (Imagine: Mediafax Foto)

Epicentrul primului seism, înregistrat cu puţin timp înaintea orei locale 23.00 (vineri, 6.00, ora României), cu o magnitudine de 5,2, s-a situat în apropierea staţiunii balneare mexicane Zihuatanejo, în statul Guerrero (sud).

Cutremurul a declanşat alarma şi în capitală, Mexico, însă "totul funcţionează normal", a declarat primarul oraşului, Miguel Mancera Angel, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Douăzeci de minute mai târziu, un cutremur cu magnitudinea 5,1 s-a înregistrat în Honduras.

Hipocentrul acestuia s-a situat la aproximativ 10 kilometri adâncime, lângă San Pedro Sula (nord-est), al doilea cel mai important oraş din ţară, situat la aproximativ 240 de kilometri nord de capitală, a anunţat Protecţia Civilă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici