De ce nu i-a trimis Putin urări lui Biden pentru 4 iulie

Ziua Americii n-a fost marcată la nivel oficial de administraţia de la Kremlin.

7917 afișări
Imaginea articolului De ce nu i-a trimis Putin urări lui Biden pentru 4 iulie

De ce nu i-a trimis Putin urări lui Biden pentru 4 iulie

Preşedintele rus, Vladimir Putin, nu va trimite urări pentru 4 iulie colegului său american Joe Biden anul acesta, deoarece „anul acesta marchează punctul culminant al politicii ostile a SUA faţă de Rusia”, declarat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Preşedintele rus Vladimir Putin, care s-a întâlnit astăzi cu ministrul Apărării Serghei Şoigu la Kremlin, a ordonat ca ofensiva rusă să continue după cucerirea regiunii Lugansk.

Mai mult, preşedintele rus i-a spus lui Şoigu că trupele care au condus ofensiva de la Lugansk ar trebui să se odihnească, pentru a-şi recupera forţele, cerându-i să răsplătească militarii care au participat la acţiune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici